Eagle Ranch Estate

Fort Collins, Colorado

Date

August, 2010

Project Description

This project involved re-envisioning a cracked "builder special" patio and the adjoining landscape into a family friendly entertainers dream.  Because of the massive existing columns, the space under the deck felt dark and uninviting.  With a thoughtful and interactive design process, the space was transformed into comfortable and distinct outdoor living rooms.  The double sided fireplace allows light to still pass through the ‘living room’ to the spa while still defining the space.  The pavers add charm and interest to the ground plane, the create continuity as well as emphasis for example to the fire pit area.  The hardscape is softened with vibrant annual containers, and pockets of shade tolerant plantings under the deck.

Bill and Avis

Client Testimonial

Bill and Avis

We loved working with the entire Lindgren team.  They were all very professional and we established some life-long friendships from it.  They were faced with many challenging weather conditions, but were faithful in enduring them all.  The final results far exceeded our expectations.  Absolutely fabulous.

Services Provided

Fire Pits and FireplacesOutdoor LightingOutdoor LivingWater Features
Back To Portfolio